S’obre el concurs per l’atorgament de llicències de les barraques de la Festa Major Jove

 petita generica

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 31 de juliol

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Gironella obre un concurs per atorgar les llicències de les barraques de la Festa Major Jove els dies 17, 18 i 19 d’agost per a les entitats registrades al Registre d’Entitats de Gironella que realitzin activitats durant l’any obertes a la ciutadania.

Lluís Vall, regidor de festes, explica que des de l’ajuntament es treballa perquè la Festa Major Jove estigui lliure de sexisme i es faci un consum responsable de begudes alcohòliques, per això, una de les novetats d’enguany és l’obligació d’acreditar que com a mínim un dels membres de l’entitat té formació en dispensació responsable de begudes alcohòliques i violències de gènere en espais d’oci nocturn.

Les entitats interessades en disposar d’una barraca a la Festa Major Jove poden presentar les sol·licituds fins el dia 31 de juliol a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà en horari d’atenció al públic, de 8.15h a 14.15h de dilluns a divendres. Es poden consultar les bases en aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a