Es busquen presentadors per les campanades!

 1128 casting campanades

L’ajuntament obre una fase de càsting per escollir els presentadors de les campanades

L’Ajuntament de Gironella ha convocat un càsting el proper 9 de desembre per escollir els presentadors de les campanades a la Plaça de la Vila d’enguany.

Aquest serà el tercer any que Gironella  celebra les campanades a la Plaça de la Vila, i des de l’ajuntament es vol aconseguir que els gironellencs en siguin els protagonistes. És per això, que des de la regidoria de cultura i festes s’ha decidit fer un càsting per escollir els presentadors d’enguany. Lluís Vall, regidor d’aquesta àrea, explica que les campanades son un acte dedicat a tots els gironellencs, i anima als vilatans a participar-hi, tant al càsting, com a la festa.

El càsting se celebrarà el diumenge 9 de desembre a partir de les 18.00h a l’Ajuntament de Gironella. Cal inscriure’s mitjançant correu electrònic a grnl.comunicacio@gironella.cat

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a