Tradició, música, gastronomia i emprenedoria per celebrar la Festa Major de Viladomiu Vell

0711 vermusic viladomiuvell

La Festa Major se celebrarà els dies 1,2 13 i 14 de juliol

Per segon any consecutiu Viladomiu Vell celebra la seva Festa Major en combinació amb el Vermusic, un cicle itinerant de música en directe i gastronomia. Les activitats se celebraran el 12, 13 i 14 de juliol.

Durant la presentació de les activitats, Lluís Vall, regidor de Cultura, Festes i Patrimoni, va explicar que des del consistori s’ha apostat per seguir col·laborant amb Vermusic i l’Associació de Veïns de Viladomiu Vell degut a l’èxit de l’edició anterior, i va afirmar que la iniciativa permet combinar tradició, música, gastronomia i emprenedoria. Una de les novetats d’enguany, va explicar Vall, és la incorporació d’un market amb 9 joves emprenedors que mostraran els seus productes i elaboracions.

Miquel Serra, president de l’Associació de Veïns de Viladomiu Vell, i regidor de l’ajuntament, ha explicat els actes que s’organitzen a la Festa Major, destacant els jocs de cucanya, la zumba i el ball de nit amb l’Orquestra Xarop de Nit. El programa d’actes es pot consultar a través d’aquest enllaç.

Emma Costa i Xavi Tristany, creadors del Vermusic, portaran música i foodtrucks a la plaça dels garatges de la colònia. L’inici del Vermusic serà divendres a les 22.30h ambun concert de Pink Diamonds, de tribut a Pink Floyd. Dissabte els concerts començaran a les 12.30 amb un vermut musical d’Àlex Perez. A la tarda hi haurà el concert de Beat Voices, al vespre acturan Willi and the Poorboys, de tribut a Credence, i el plat fort arribarà a la nit, amb Sultans of Swing, tribut de Dire Straits. Diumenge al matí hi haurà vermus musical amb Cesc, i el grup local índex tancarà les activitats amb un concert a les 20.30.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a