Gironella dona el tret de sortida al Carnestoltes

Carnestoltes 

Concerto a Tempo d’Umore diumenge 19 de gener donarà el tret a la programació

Gironella ja està a punt per viure una nova edició del Carnestoltes, que un any més arriba una setmana més tard que a la majoria de municipis. El tret de sortida serà divendres 28 de febrer amb l’arribada de la Perla a les escoles i la posterior rua infantil pels carrers de Gironella. Els actes s’allargaran fins diumenge 1 de març, i l’espectacle “Party Game!” posarà el punt i final al Carnestoltes.

Els infants de Gironella seran els primers en gaudir de la festa amb la rua escolar, primer a Cal Bassacs i després al centre del municipi, divendres al matí. Un any més la rua comptarà amb el grup de batucada formats pels alumnes de 6è d’educació primària dels centres escolars. A la tarda, la Glitter Party Kids, i la Glitter Party Adults, dues festes de zumba, ompliran el Local del Blat de purpurina. Una de les novetats d’enguany arribarà divendres a la nit, amb el sopar popular, organitzat pel Club de Futbol Atlètic Gironella, i el karaoke amb concurs d’actuacions playback per penyes.

Els plats forts del Carnestoltes arribaran dissabte, amb el concurs d’aparadors als comerços de Gironella al matí, i la rua pels carrers del municipi, a partir de les 6 de la tarda. Lluís Vall, regidor de Festes, explica que es repartiran un total de 7 premis al concurs de comparses, 6 per a comparses locals en les categories de millor disfressa o millor comparsa, i un únic premi per les comparses foranes. L’entrega de premis es farà a partir de les 8 del vespre al Parc del Paco, on se celebrarà el final de festa.

Dissabte a la nit, a partir de 2/4 de 10 un passacarrers recorrerà el centre de Gironella acompanyat d’una xaranga, que acabarà al Local del Blat, on se celebrarà el ball de carnestoltes amb l’orquestra de versions Dalton Bang i Dj Weah. El punt i final del Carnestoltes serà diumenge a la tarda amb "Party Game!", un espectacle ple de festa, jocs, música i bogeria on el públic és el protagonista.

INSCRIPCIONS ALS CONCURSOS

Les inscripcions ja estan actives a l’ APP de Gironellai es tancaran divendres a les 14.00h.

programa carnestoltes

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a