Gironella prepara una Festa Major adaptada a la covid-19

 

Si les condicions sanitàries ho permeten se celebrarà del 14 al 16 d’agost

Gironella es prepara per viure una Festa Major de 3 dies adaptada a les mesures sanitàries del 14 al 16 d’agost, per Sant Roc, amb espectacles infantils, vermuts, concerts per a joves i els ja tradicionals concerts amb orquestra. Els caps de cartell ja confirmats són Suu, Xiula, l’Orquestra Venus i el grup de versions Hotel Cochambtre.

Serà una Festa Major atípica, un Vermusic XXL, però amb un gran control higiènic i mesures de seguretat, explica Lluís Vall, regidor de Festes de l’Ajuntament de Gironella. Tots els actes es concentraran a la Plaça de l’Estació amb un aforament limitat a 400 persones per espectacle. En concret es faran 5 actes cada dia, es buidarà el recinte després de cada actuació i es farà la neteja i desinfecció de l’espai entre activitats.

L’espai disposarà d’escenari i s’hi ubicaran 6 Food Trucks, dos dels quals s’han ofert a bars i restaurants del municipi. El públic es repartirà en taules de 2, 4, 8 o 10 persones. Les entrades valdran 2 o 3 euros en funció del concert, i s'hauran de comprar per taules.

Vall explica que els actes seran un reflex de la Festa Major però en petit format, adaptats a la situació actual i garantint les mesures de seguretat i el distanciament social. El pressupost s'ha vist reduït en 45.000€, que s'han destinat a les ajudes per a empreses i autònoms del municipi.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a