Gironella reprograma el concert de la SUU pel 19 de març

web concert suu 

Les entrades es posen a la venda aquest cap de setmana

L’Ajuntament de Gironella ha reprogramat el concert de la cantautora catalana SUU, en marc de la Fira del Motor, el proper divendres 19 de març al Local del Blat. El consistori ha programat dos passis del concert, un a les 18.00h i l’altre a les 20.00h.

Les entrades es posaran a la venda aquest cap de setmana, i la joventut del municipi tindrà preferència per adquirir les entrades. En concret, dissabte de les 10.00h a les 13.00h tots els joves empadronats al municipi nascuts entre l’any 1995 i 2008 podran adquirir les entrades al punt de venda física al Local del Blat, identificant-se amb el DNI. Diumenge dia 7 es posaran a la venda les entrades per la resta de la població a través d’entradium.com i l’APP de Gironella.

Santi Felius, regidor de promoció econòmica, explica que s’ha programat el concert en marc de la Fira del Motor per oferir activitats juvenils en una fira que s’ha hagut de reinventar a causa de la pandèmia, i que en els propers dies es presentarà.  

L’actuació de la SUU estava programada en marc de la Festa Major 2020, però degut al temporal de pluja i vent es van suspendre tots els actes, i l’Ajuntament i la cantant van adquirir el compromís de reprogramar-lo.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a