Les activitats infantils tornen a Gironella amb 'A les tardes juga al carrer'

20160627-tardescarres

Després de la parada d’aquest agost, avui han tornat les activitats infantils a Gironella, que encara s'allargaran els pròxims dies 6 i 8 de setembre. El projecte 'A les tardes juga al carrer' omple novament de jocs i tallers la plaça de l’Estació de les 18 a les 20h de la tarda

Les activitats tenen per objectiu crear un punt de trobada atractiu al carrer, promoure els beneficis del joc entre els més menuts, treballar la relació amb els altres, impulsar hàbits saludables i ensenyar diferents valors i competències.

Després de la participació del Club de Petanca de Gironella, la Creu Roja Berguedà i la Comunitat Islàmica de Gironella, el proper 6 de setembre es comptarà amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta i Guia Sebastià Montraveta.

És per això que l’Ajuntament de Gironella i el Consell Comarcal de Berguedà volen agrair la implicació i el compromís que han mostrat totes les entitats col·laboradores.  

Aquest projecte té el suport de l’Oficina d’Inclusió Social del Consell Comarcal del Berguedà i està desenvolupat per Rural Salut. Les activitats són obertes a tothom i no cal inscripció prèvia per participar-hi.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a