Gironella comença un procés selectiu per a la contractació de cinc joves en pràctiques remunerades

20160628 ocupacio

Les places van destinades a menors de 30 anys amb estudis universitaris o de cicle formatiu

L’Ajuntament de Gironella, a través de l’àrea de joventut, ha obert un procés selectiu per la contractació de cinc joves en pràctiques remunerades en el marc del programa de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya. La data màxima per presentar-se a la convocatòria és el dia 31 d’octubre de 2016.

Concretament, les bases estableixen que la convocatòria es dirigeix a joves menors de 30 anys i amb estudis universitaris o de cicle formatiu. Les places que s’ofereixen són de diferents àrres de l’Ajuntament de Gironella i les tasques que s’han de desenvolupar són les pròpies de cada departament, depenent de cada regidoria:

  • Àrea ensenyament
  • Àrea de turisme, cultura i patrimoni
  • Àrea de comunicació i TIC
  • Àrea d’entorn urbà, sostenibilitat i salut pública
  • Àrea de Règim Intern

El contracte és de sis mesos a jornada completa amb inici el dia 14 de novembre. Amb aquesta iniciativa, l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Gironella pretén donar resposta a la complexa ocupabilitat dels joves a qui, en molts casos, se’ls demana experiència per poder optar a llocs de treball i per contra no tenen l’oportunitat d’accedir-hi.

Val a dir que l’obertura d’aquest procés es fa prèviament a la resolució definitiva de les subvencions atorgades pel Servei d’Ocupació de Catalunya, que des de l’ajuntament s’espera que s’enllesteixi ben aviat. Així doncs, alguns dels detalls de la contractació podrien estar subjectes a modificacions, i se n’informaria degudament.

Podeu consultar aquí tota la informació relativa al programa impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, i aquí la convocatòria publicada per l’Ajuntament de Gironella

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a