Més de 500 persones gaudeixen de ‘Gironella és terrorífica’ a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou

terror web

Després d’aquest èxit rotund, ja s’està pensant de repetir l’any vinent amb un possible canvi d’ubicació

Un total de 503 persones han passat aquest cap de setmana per la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou en la primera edició de ‘Gironella és terrorífica’, que ha portat el misteri fins a l’icònic edifici gironellenc.

L’activitat ha estat possible gràcies a la participació de més de 20 actors col·laboradors de l’Associació de Joves de Gironella, que ha treballat colze a colze amb l’Ajuntament de Gironella per tirar endavant la iniciativa.

El públic que ha passat per la Torre de l’Amo al llarg de les tres jornades ha valorat molt positivament el fet d’obrir les portes d’aquest espai en un format diferent de l’habitual i crear una nova oferta lúdica en un cap de setmana festiu per a molts. Els assistents han agraït especialment que el primer dia, divendres, es destinés exclusivament als més petits. A més, tothom ha coincidit en assenyalar el nivell de detall assolit en l’ambientació de l’espai i, sobretot, el bon treball de caracterització i interpretació dels actors.

El repte, doncs, s’ha superat: centenars de visitants han sortit de la Torre de l’Amo amb un bon ensurt. És per això que l’organització ja s’està plantejant repetir l’any vinent amb algunes novetats com, possiblement, l’elecció d’una nova ubicació.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Gironella, David Saborido, valora “molt positivament” l’èxit d’aquest cap de setmana, i creu que és “una mostra més del potencial que té l’Associació de Joves per tirar endavant propostes tan ambicioses com aquesta, que ha aconseguit aplegar públic de totes les edats”. Segons Saborido, “l’Ajuntament de Gironella treballarà perquè les iniciatives de l’Associació puguin tenir continuïtat”.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a