Xaranga, autocinema a la fresca, bubble football... consulta les novetats de la Setmana Jove!

joventut

Foto: Marc Canturri (Aquí Berguedà)

Les activitats començaran divendres vinent i s’allargaran fins el diumenge dia 30

La Setmana Jove de Gironella arriba a la segona edició carregada de novetats. La més important, que passarà a ocupar els dos últims caps de setmana de juliol, adoptant també nous horaris més adaptats a les necessitats dels joves.

Així, aquesta edició comptarà amb una gimcana gratuïta amb inflables pel poble el divendres dia 21, un torneig de bubble football el dissabte 22, una xaranga i rua el diumenge 23, autocinema amb la projecció de Grease el divendres 28, festa blanca el dissabte 29 i karaoke el diumenge dia 30. El cartell complet amb tots els horaris el podeu consultar a les xarxes socials de Gironella Jove

Durant la presentació, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Gironella, David Saborido, ha destacat la voluntat de l’Ajuntament d’introduir millores a la proposta per aconseguir encara més participació, després dels bons resultats de l’any passat. En aquest sentit, Saborido va remarcar que es busca “marcar la diferència” i fer que Gironella sigui, una vegada més, un municipi de referència a la comarca.

La iniciativa compta amb l’estreta col·laboració del Grup de Joves, que s’ha recuperat fa aproximadament un any i ja s’ha implicat en l’organització de diferents activitats al municipi. Ferran Ibáñez, representant del grup, ha explicat durant la presentació de la Setmana Jove que aquesta serà una bona oportunitat per “demostrar la implicació” del jovent del poble. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a