Gironella assoleix el 52% dels objectius del Pla Local de Salut l’any 2020

cromo joventut02 

El Pla Local de Salut es va aprovar l’any 2019

L’Ajuntament de Gironella va aprovar el Pla Local de Salut el desembre de 2019, un document transversal que marca els passos a seguir en temes de salut al municipi per millorar la salut dels vilatans i vilatanes. L’any 2020 es va iniciar l’avaluació i seguiment del pla, i es van assolir el 52% dels objectius, un 18% s’estan executant i la resta estan pendents d’iniciar.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les Persones, explica que els resultats aconseguits el primer any són molt satisfactoris, tot i la pandèmia de la Covid-19 que ha impedit la realització d’algunes accions o modificar-ne d’altres. Per exemple, s’ha creat el Consell de Salut Municipal, s’ha ampliat la ruta de les fonts, s’ha creat un servei d’ajuda psicològica per la Covid-19, s’ha activat la prescripció social amb el CAP Gironella i s’han ofert accions formatives per disminuir la bretxa digital, entra altres.

Terricabres destaca que s’ha incorporat la Salut a totes les polítiques municipals, “treballant de manera transversal amb totes les àrees aportant beneficis per la salut i el benestar a totes les accions.”

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a