L’Ajuntament de Gironella instal·la 3 parcs de salut

0211 parcs salut

L’objectiu és crear un itinerari saludable que recorri diversos punts del municipi

L’Ajuntament de Gironella ha instal·lat 3 parcs urbans de salut al municipi ubicats a la plaça Campalans, Viladomiu Vell i Viladomiu Nou, en el marc d’estratègies de promoció d’estils de vida saludables.

Miquel Serra, regidor d'Esports, Activitat Física i Salut, ha explicat que l’objectiu és aconseguir que la ciutadania els utilitzi de manera quotidiana, ja que els aparells estan enfocats a realitzar treballs de prevenció, millora i manteniment dels moviments necessaris per a les activitats de la vida diària per així millorar la qualitat de vida de les persones. “L’objectiu és crear un itinerari saludable instal·lant diversos elements de salut a diferents punts del municipi”, ha afegit Serra.

En aquesta primera fase s’han instal·lat 9 elements, 5 a la plaça Campalans,  2 a Viladomiu Nou,  i 2 a Viladomiu Vell. Els aparells s’han dissenyat tenint en compte que es pot fer treballar analític i general, els poden utilitzar gran part de la població, permeten fer exercicis amb un mínim impacte articular, permeten una transferència positiva a les activitats de la vida diària i estan pensants per respectar i millorar, en la mesura que es pugui la higiene postural.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a