Gironella assoleix el 65% dels indicadors del Pla Local de Salut de l’any 2021

0322 pla local salut

El Pla marca els passos a seguir en termes de salut

L’any 2021 l’Ajuntament de Gironella va assolir el 65% dels indicadors del Pla Local de Salut, un document transversal que marca els passos a seguir en termes de salut al municipi per millorar la salut dels vilatans i vilatanes. De la resta d’indicadors, un 12% s’estan executant, i la resta estan pendents d’iniciar.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, explica que  des del consistori es treballa per incorporar la Salut a totes les polítiques municipals, “treballant de manera transversal amb totes les àrees aportant beneficis per la salut i el benestar a totes les accions”. Un clar exemple és el Projecte Health-G!, liderat per la regidoria d’Ensenyament amb l’objectiu de fomentar l’alimentació i hàbits saludables entre els infants i jovent del municipi.

Terricabres es mostra satisfeta amb els objectius assolits, que ha augmentat un 13% respecte l’any 2020, i confia en que aquest 2022 es portin a terme noves actuacions, com ara la creació de camins escolars, un projecte que s’està treballant amb el Consell d’Infants del municipi.

PLA LOCAL DE SALUT 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a