L’Ajuntament de Gironella instal·larà un segon punt de recàrrega de vehicles elèctrics al municipi

0320 punt carrega aparcament poliesportiu 

S’instal·larà a l’aparcament de la zona esportiva

 L’Ajuntament de Gironella instal·larà un segon punt de recàrrega semi-ràpida al municipi. El nou punt s’ubicarà a l’aparcament de la zona esportiva i permetrà la càrrega de dos vehicles simultàniament.

Aquest serà el segon punt de recàrrega que instal·la l’Ajuntament al municipi, i serà gratuït els primers 30 minuts de càrrega. Hi podrà carregar qualsevol usuari que disposi de la targeta corresponent per accedir al punt de càrrega, i el pagament s’ha de fer a través d’una aplicació mòbil. Un cop finalitzada la càrrega, es descomptarà l’import dels primers 30 minuts de càrrega i s’abonarà a la targeta en un termini de 10-15 dies. El funcionament de càrrega és el mateix que al punt instal·lat a l’aparcament de l’Espai el Blat, explica David Font, alcalde de Gironella. "Hem escollit la zona esportiva al tractar-se d'un punt amb molt moviment de gent també, tant per l'activitat esportiva que es practica com per ser també un punt d'on parteixen rutes pels entorns naturals del municipi", ha afegit Font.

L’alcalde explica que des de la posada en funcionament de la taxa per l’ús del punt de recàrrega de l’Espai el Blat l’Ajuntament no s'ha notat una disminució de les càrregues, sent 63 el nombre de persones usuàries diferents. La recaptació, que és de poc més de 350 euros, ha servit bàsicament per evitar també usos excessius del punt de recàrrega.

La instal·lació d’aquest punt té un cost de 28.857,78€, i l’Ajuntament disposa d’una subvenció de 5.588,44€ provinents del Programa d’incentius a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III)

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a