Roses solidàries per a persones majors de 80 anys i que viuen soles a Gironella

Roses solidàries per a persones majors de 80 anys i que viuen soles a Gironella

És la quarta edició de la iniciativa que s’ha desenvolupat al llarg del mes d’abril i que culmina amb el repartiment de les roses fabricades artesanalment amb motiu de la Diada de Sant Jordi

El projecte Roses solidàries arriba a la seva quarta edició. Una iniciativa sorgida de la col·laboració entre els serveis socials municipals, el Casal de la Gent Gran i obert a totes les persones i entitats gironellenques, que té la finalitat d’entregar una rosa fabricada a mà a aquelles persones majors de 80 anys de Gironella i que viuen soles.

L’objectiu d’aquest projecte és prevenir i detectar possibles situacions de fragilitat i per ajudar a combatre la solitud

Així, aquest divendres, 22 d’abril, s’han repartit les roses que van elaborar una vintena de voluntaris el passat 5 i 7 d’abril a La Llar.

Un equip de voluntaris també ha estat l’encarregat de repartir les roses fetes a mà i de passar una estona de forma totalment interessada amb la gent gran del municipi.

Tots ells, tant persones grans com voluntaris, asseguren que l’experiència ha esdevingut molt emotiva i satisfactòria.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a