Torna a Gironella el SSIB, una proposta educativa pel temps de lleure dels infants de 6 a 12 anys

ssib

El programa comença una nova edició aquest mes d’octubre i s’allargarà fins al juny

Aquest curs el Servei Socioeducatiu Itinerant del Berguedà (SSIB) continuarà funcionant a Gironella gràcies a la col·laboració entre el Consell Comarcal del Berguedà i el consistori gironellenc, amb l'objectiu de realitzar una tasca social i educativa durant el temps de lleure dels infants de 6 a 12 anys.

Els educadors del SSIB faciliten que els infants visquin situacions educatives enriquidores i profitoses per al seu desenvolupament com a persones. Totes les activitats que s'hi realitzen serveixen per estimular i potenciar el desenvolupament de la personalitat i la socialització dels infants i per oferir suport a les famílies en la seva tasca educativa. Així, inclouen activitats específiques per sensibilitzar i fomentar l'esperit crític, la comunicació, la confiança i l'autoestima; festes, celebracions populars i coneixement de l'entorn proper; activitats amb la comunitat; activitats esportives; i reforç escolar, a més de tallers diversos.

Totes les activitats que s’ofereixen segueixen línies d'intervenció socioeducativa com l'educació activa, integral i intercultural, la coeducació, l’educació en valors, la promoció dels drets i deures dels infants i la participació comunitària.

Aquest curs el SSIB funcionarà els dimarts i els dijous de les 17h a les 19:30h de la tarda a l'espai Sant Tomàs, C/ Joan Baptista de la Salle, 4. 

Podeu obtenir més informació del SSIB clicant aquí

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a