Gironella pagarà el 50% dels xips per a gossos i gats des d’ara i fins el juny

20170331 xips

Els gironellencs podran beneficiar-se de la campanya dirigint-se al centre veterinari Vetsgironella i omplint la sol·licitud de cens municipal de gossos o gats

L’Ajuntament de Gironella comença des d’aquest dilluns una campanya per incentivar el xipatge del gats i gossos de la vila i la seva inscripció al cens municipal de gossos o gats. Fins el 30 de juny, o fins a exhaurir pressupost, l’Ajuntament assumirà el 50% del cost d’aquest dispositiu. Per beneficiar-se del descompte, qualsevol gironellenc podrà dirigir-se al centre veterinari Vetsgironella i omplir la sol·licitud de cens municipal de gossos o gats, que es facilitarà allà mateix.

Segons l’ordenança municipal sobre tinença d’animals de companyia, les persones propietàries i posseïdores de gossos i gats han de:

- Mantenir-los en bones condicions higienico sanitàries, de benestar i de seguretat.

- Incloure’ls al cens municipal

- Identificar-los mitjançant un microxip homologat o un altre sistema reglamentari.

- Retirar les “caques” de la via pública.

La regidora de Salut Pública, Teresa Terricabres, explica que la voluntat de l’Ajuntament de Gironella és que amb aquesta iniciativa “es resolgui la situació irregular de molts animals domèstics que no consten al registre de l’Ajuntament i que no es poden identificar en cas que es perdin o siguin abandonats pels seus propietaris”. Per Terricabres, el descompte ha de ser un “al·licient” per accelerar aquest procés.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a