La salut és cosa de tots! Comença el procés participatiu per analitzar el sistema de salut de Gironella

cromo salut

El projecte comença dimecres 13 de juny i s’allargarà durant tot l’estiu

L’Ajuntament de Gironella i el Centre d’Atenció Primària de Gironella (CAP) inicien un procés participatiu per a identificar els actius de salut del municipi i poder millorar els serveis que s’ofereixen als vilatants.

El projecte, que comença el dimecres 13 de juny s’allargarà els mesos d’estiu i està dividit en dues fases. La primera busca identificar els actius de salut, és a dir, els punts de la Vila que afavoreixen la salut, com ara, la ruta de les colònies, o el parc inclusiu, i la segona, vol destapar les mancances del municipi, i les necessitats dels gironellencs en temes de benestar social, seguretat i mobilitat, salut, i lleure i equipaments.

Per a dur a terme la primera fase del projecte, professionals del CAP es desplaçaran a diversos punts del municipi els propers 13, 14 i 15 de juny amb l’objectiu de que els gironellencs identifiquin els actius de salut. A partir d’aquí, es farà un mapatge del municipi que servirà per a tenir identificats aquests punts.

La segona fase del projecte consistirà en la realització d’enquestes als vilatants per conèixer de primera mà la seva percepció de la salut a Gironella i poder identificar les necessitats i les preocupacions dels habitants del municipi. L’enquesta es podrà respondre des de l’APP de Gironella, a l’apartat “La salut és cosa de tots!”, i en format físic, a través d’unes bústies que s’ubicaran en punts estratègics del municipi per a facilitar la participació.

Per a Teresa Terricabres, regidora de salut pública, aquest projecte és una bona oportunitat per a conèixer la percepció de tots els gironellencs dels serveis de salut que s’ofereixen, i permetrà seguir treballant i millorar-los. Terricabres, destaca la importància en que hi participin tots els grups d’edat, i assegura que, entre tots, podem millorar Gironella.

Es pot descarregar l'APP de Gironella en aquest enllaç.

Agenda

- Dimecres 13 de 9.00h a 11.00h - Plaça de la Vila

- Dimecres 13 d'11.30h a 12.30h - Cap del Pla

- Dimecres 13 de 15.00h a 19.00h - Avinguda Catalunya

- Dijous 14 de 9 a 10.30h - Viladomiu Vell

- Dijous 14 d'11.00h d'11.00h a 13.00h - Cal Bassacs

- Divendres 15 de 9.00h a 10.00h - Cal Blau

- Divendres 15 d'11.00h a 12.00h - Viladomiu Nou

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a