Gironella aposta per la mobilitat elèctrica amb la instal·lació d’un punt de recàrrega

 punt Recarrega gironella

El punt de recàrrega està ubicat a l’aparcament del Local del Blat

L’Ajuntament de Gironella  ha instal·lat a l’aparcament del Local del Blat la primera estació de recàrrega per a vehicles elèctrics al municipi. El punt de càrrega és doble i del tipus “semi-ràpid”, i tindrà accés lliure i gratuït a qualsevol usuari de vehicle elèctric que disposi de la targeta corresponent per accedir al punt de càrrega.

David Font, alcalde de Gironella, destaca que el nou punt de recàrrega és la primera de les accions que el municipi implantarà per fomentar la mobilitat elèctrica, i recorda que el consistori està adherit al Pacte d’Alcaldes 2020 amb un compromís per la millora de la sostenibilitat municipal i la voluntat de fomentar la mobilitat elèctrica.

El punt de recàrrega permet que hi hagi dos vehicles carregant simultàniament i disposa de sistema intel·ligent de càrrega, amb control a distància per una empresa externa que en fa el manteniment. El cost total de l’actuació és de 7.397,31 euros, combinats amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 2.257,00€ i la resta amb fons propis del pressupost municipal.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a