L’ajuntament instal·la desfibril·ladors a les colònies del municipi

 

El municipi diposa de 10 desfibril·ladors

Manu Guix serà el protagonista del segon concert del Culturitza’t 2019, el proper 17 de febrer a l’Església Vella. El cantant presenta “Després de tot”, un recull de tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d’autor.

Després de més de 5 anys de silenci discogràfic, “Després de tot” es tracta d’una producció a cuatre mans entre Roger Rodés i el propi Manu Guix, realitzada al seu estudi Medusa de Barcelona, i masteritzada a Sterling Sound de Nova York a càrrec de Ryan Smith (Adele, Coldplay, Beyoncé entre d’altres).

El got mig ple” és la carta de presentació d’un disc que per damunt de tot, reivindica la importància de ser un mateix i de ser fidel a allò que sents. És una cançó alegre, optimista, que ens recorda que no hi ha problema que no tingui una solució.

Manu Guix és un compositor, director musical i intèrpret nascut a Barcelona. La seva formació musical va començar l’any 1987 al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i va estudiar a l’Escola LIPA (Liverpool of Performing Arts). Ha gravat cinc treballs discogràfics en solitari: “De Cabeza” (2003); “Manu Guix” (2005); “Onze Llachs” (2008); “Pas a Pas” (2012) i “Després de tot” (2017). Una altre de les seves grans facetes és la participació en musicals, tant com a compositor, com a productor i director musical. Entre altres projectes, és el creador de “Què, el nou musical” (2008) i el compositor, director i productor de “El Petit Príncep, el musical” (2014).

Les entrades anticipades es poden comprar online, a través d’aquest enllaç, o a l’Ajuntament de Gironella. Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a