Gironella impulsa l’elaboració del Pla de Salut Local al municipi

0115 salutpublica diba

El projecte compta amb el suport de la Diputació de Barcelona

La regidora d’Atenció a les Persones i Salut Pública, Teresa Terricabres, es va reunir amb la diputada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona per impulsar l’elaboració del Pla de Salut Local, al qual la Diputació de Barcelona donarà suport.

El projecte va començar a finals de 2017 amb el lideratge de l’Àrea Bàsica de Salut del Baix Berguedà, amb la intenció de sumar esforços per millorar la salut i el benestar de la població i reduir les desigualtats socials, comptant amb la participació dels professionals i la comunitat.

El diagnòstic de salut s’ha elaborat a partir d’una recollida de dades quantitatives i qualitatives que s’han analitzat per conèixer l’estat de salut del municipi i identificar els actius i recursos de salut local.

Aquest diagnòstic servirà de punt de partida per a l’elaboració del Pla de Salut Local de Gironella, que tindrà el suport del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.

Els principals objectius del Pla de Salut Local seran identificar i donar respostes a les necessitats i determinants de la salut, mobilitzar els actius de la comunitat i comptar amb la participació de tots els agents del territori com a protagonistes del procés.Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a