Gironella organitza jornades de neteja de la llera del riu

netja riu 

Gironella aposta per la mobilitat sostenible

L’Ajuntament de Gironella, amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, ha organitzat 4 jornades de neteja de la llera del riu els propers diumenges 16 i 23 de febrer, i el 8 i 15 de març. L’augment del cabal del riu provocat per la tempesta Glòria va arrossegar fins a Gironella residus i materials que van quedar estancats.

El servei d’obres municipals ja fa dies que treballa en la retirada de la brossa, però des del consistori es fa una crida a la participació en aquestes jornades per aconseguir que l’entorn del riu torni a ser el que era al seu pas pel municipi. David Font, alcalde de Gironella, explica que s’han dividit els trams afectats en 4 zones, per així facilitar la neteja i la coordinació. Font ha afegit que l’ajuntament facilitarà cubells i sacs per la recollida, però demana als participants portar bosses, guants i calçat adequat.

El diumenge 16 el punt de trobada serà al Casal La Llar, i es netejarà la zona del parc del riu, des del Casal La Llar fins a Cal Pere Vell, diumenge 23 es netejarà la zona de Viladomiu Vell i Viladomiu Nou, el 8 de març, la zona de la Font del Balç fins al Casal La Llar, i el 15 de març de Cal Pere Vell fins a Viladomiu Vell.

Per tal de millorar l’organització de les jornades demanem als voluntaris que s’inscriguin a través de l’APP de Gironella.

La tempesta Glòria va provocar desperfectes valorats en més de 180.000€ al municipi de Gironella.

 cartell netja riu 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a