“10 històries 10 racons”, nova campanya de turisme a Gironella

0622 campanya turisme

Gironellencs i gironellenques ensenyen els seus racons preferits

L’Ajuntament de Gironella, coincidint amb l’arribada de la temporada d’estiu, llança una campanya de promoció turística del municipi “10 històries, 10 racons”, protagonitzada per gironellencs i gironellenques.

 “Volem mostrar Gironella tal i com és, amb la nostra gent, volem que la gent conegui la Vila a través d'aquestes 10 generacions de gironellenques i gironellencs. Volem que la gent se senti com a casa i visiti els llocs preferits de la gent local, que en definitiva se sentin com a casa”, explica Lluís Vall, regidor de Turisme.

A la campanya hi han participat 12 gironellencs i gironellenques de 10 generacions diferents, que presenten el seu racó preferit del municipi. Els protagonistes conviden als turistes a descobrir Gironella a través dels seus indrets preferits. La campanya inclou la col·locació de banderoles a la via pública, i la difusió d’imatges i vídeos tant a  les xarxes socials de l’Ajuntament de Gironella com a visitgironella.

David Font, alcalde del muncipi ha afegit, “volem obrir-nos al turisme, volem que la gent pari de nou a Gironella, tan sia com per comprar al comerç local, assistir a la varietat d'oferta d'esdeveniments, per gaudir de la nostra piscina o bé per estar-se a la zona d'autocaravanes. Ha arribat l'hora en que la Vila es posi de gala per rebre a tothom!”

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a