La Torre de l’Amo de Viladomiu Nou recupera les visites els caps de setmana

 

L’entrada per a les persones de Gironella és gratuïta

Dissabte 18 de juliol la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou reobre les portes els caps de setmana i oferirà visites a l’edifici de 16.30h a 19.30h. Aquest any l’Ajuntament de Gironella n’ha recuperat la gestió, després de finalitzar la concessió al departament de Tursisme de l’Agencia de Desenvolupament del Berguedà.

Tal i com es va aprovar al ple del passat mes de març els preus de les visites no s’han modificat, mantenint a 6€ l’entrada general, i 4€ l’entrada reduïda. Una de les novetats és que els centres educatius del municipi i els vilatans de Gironella podran visitar l’equipament de manera gratuïta.

L’equipament obrirà les portes cada cap de setmana fins el 13 de setembre a les 16.30h i s’oferiràn dues visites guiades cada dia, a les 17.00h i a les 18.00h. Les entrades es poden adquirir a través de l’APP de Gironella i a entradium.com. Les persones que adquireixin entrades gratuïtes o reduïdes hauran d’acreditar el compliment dels requisits a l’entrada.

visites Torre de l'Amo 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a