Finalitza la neteja del riu Llobregat al seu pas per Gironella

0314 neteja riu llobregat gironella

S’han retirat 10.800 metres cúbics de fangs i graves

Aquest mes ha finalitzat la neteja de fangs i llots al riu Llobregat, entre el Pont Vell i el pont d’accés nord de Gironella, a l’alçada de Ca la Margaret. Amb aquesta actuació s’han retirat 1.800 metres cúbics de fans, graves, i restes vegetals que s’havien acumulat a causa dels temporals dels últims anys.

David Font, alcalde de Gironella, comenta que des de la construcció de la resclosa aquesta zona no s’havia netejat mai, fet que ha provocat una gran acumulació de fangs i llots, que en alguns punt sortien a la superfície. L’alcalde afegeix que “s’està treballant per poder netejar el tram del Pont de les Eres fins a la zona esportiva en els propers anys, la única que no s’ha netejat recentment.”

Les graves que es van retirar es troben en terreny municipal per tal de que es puguin eixugar, i després es traslladaran a l’abocador. L’actuació ha estat cofinançada amb l’Agència Catalana de l’Aigua, que n’ha assumit el 62%, i el consistori el 38% restant.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a