Gironella reforça l’equip de neteja viària

0706 neteja via publica

S’incorpora una nova persona a l’equip que realitzarà tasques de neteja i retirada herbes de la via pública

Des d’aquest mes de juliol, l’equip del servei de neteja viària s’ha reforçat amb la incorporació d’una nova persona que realitzarà les tasques de manteniment de carrers i places i també de retirada d’herbes a la via pública i a peu, complementant la neteja que a dia d’avui ja es fa amb la màquina.Aquesta incorporació s’ha pactat amb l’empresa berguedana que presta el servei de recollida de residus i de neteja i sense cost extra pel consistori.

David Font, alcalde de Gironella, explica que amb el pas del temps les demandes del servei han anat variant, també detectant en moltes ocasions increments d’incivisme de la ciutadania, i ara era necessària la incorporació d’una tercera persona a l’equip de neteja de la via pública per poder cobrir les necessitats i mantenir els carrers i places del municipi en condicions òptimes de neteja. Font recalca, que aquesta nova persona es dedicarà a fer suport al servei, i repassarà de manera progressiva totes les zones del municipi. 

L’equip de neteja viària comptarà ara amb 3 persones treballadores, una que farà el reforç a peu, i les altres dues que seguiran fent la neteja a peu i amb la màquina escombradora.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a