S'inicia l'expedient d'ampliació del Camping Gironella

S'inicia l'expedient d'ampliació del Camping Gironella

El ple del passat mes de febrer va aprovar inicialment la modificació de sòl no urbanitzable de catalogació “no forestal” per a sòl no urbanitzable de catalogació “càmping”, que permetrà l'ampliació del Càmping Gironella. Ara, s'estan recopilant els informes dels diferents departaments per tal de fer-ne l'aprovació provisional i la redacció d'un pla especial, previs a la seva aprovació definitiva per la comissió d'urbanisme de la Generalitat de Catalunya.

Actualment, el càmping ocupa una superfície de 56.631,67 m2, dels quals 23.613,42 són a Gironella i la resta al terme municipal de Casserres. Un cop realitzada l'ampliació, tota en el terme de Gironella, la superfície total del càmping serà de 86.584,22 m2.

Aquesta ampliació consisteix en la creació de 37 parcel·les d'acampada, espai per 23 mòbil homes, 38 aparcaments per vehicles, una nova zona esportiva privada, una nova recepció i un nou edifici de serveis.

Per tal de donar compliment a la “Carta pel paisatge berguedà”, i amb el compromís de vetllar pel medi ambient, en el pla especial es posarà èmfasi en el manteniment de la vegetació i arbrat existent i la plantació de nou.

L'alcalde de Gironella, David Font, ha destacat l'oportunitat que representa per a la captació de nous visitants a la vila, i a la comarca, així com la dinamització del comerç de Gironella.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a