Gironella reformarà integralment l’antic edifici de Sant Tomàs d’Aquino

Gironella reformarà integralment l’antic edifici de Sant Tomàs d’Aquino

El nou espai municipal disposarà de despatxos per a entitats i emprenedors, el Banc d’Aliments, l’arxiu municipal, trasters i zones per a entitats o aules de música

Gironella comptarà amb un nou espai municipal, la Createca, que s’ubicarà a l’edifici de Sant Tomàs d’Aquino, que havia estat seu de l’Institut de Gironella i de l’Escola d’Art i Disseny.

Així, gràcies a la rehabilitació integral d’aquest edifici s’omplirà de vida el recinte i servirà al mateix temps per compartir coneixements i espais entre les entitats locals, tal i com explica l’alcalde, David Font.

Les obres de la Createca tindran una durada de 5 mesos i formen part del compromís de CiU durant la darrera campanya electoral

Font ha explicat que a la Createca s’hi habilitaran despatxos individuals per a entitats i emprenedors, zones comunes de reunió i trasters per a les entitats, un arxiu administratiu municipal, espai pel Banc d’Aliments de Gironella amb capacitat d’ampliació per als aliments frescos i aules associades de l’Escola de Música.

La voluntat és no només de facilitar un espai pel teixit associatiu del municipi, sinó també de promoure un nou concepte de gestió de l’espai entre les entitats, compartint els espais i els recursos, i promovent el treball conjunt.

Tal i com està previst a dia d’avui la distribució d’aquest espai, quedaran algunes sales condicionades polivalents per tal que, en un futur i en base a les necessitats que vagin sorgint per part de les entitats, es puguin adaptar a nous usos.

El cost total d’aquest nou equipament per al municipi serà de 200.859’09 euros i Serviobres Queralt SL és l’empresa adjudicatària que la portarà a terme. La inversió serà finançada íntegrament amb fons propis de l’Ajuntament

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a