Construcció d'una nova teulada a l'Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP) de Gironella

etap

L’ETAP de Gironella comptarà amb una nova coberta per solucionar el problema de degoters i complementar l’actuació del 2010, que va permetre reformar íntegrament la maquinària de tractament de l’aigua. En aquest espai s’hi potabilitza i distribueix tota l’aigua del municipi

Actualment, la teulada de l’equipament té moltes filtracions d’aigua i suposa un perill constant. A més, amb aquesta actuació també es resoldran els problemes que provocava la falta de canalització de l’aigua, que s’acumulava a la via pública i a l’hivern provocava glaçades.

La nova coberta serà prefabricada metàl·lica, amb imitació de teulada envellida a dues aigües, i solucionarà els problemes de degoters. Aquesta era la millor opció pel seu cost, molt inferior a altres tipus d’obra, i també per poder mantenir el subministrament d’aigua al municipi durant les obres de millora. El material lleuger de la nova coberta permet que no s’hagi de reforçar l’estructura de l’edifici des de l’interior dels dipòsits de l’ETAP, tal com s’hauria hagut de fer per refer la coberta actual. L’obra té un cost de 78.820€ i s'assumeix íntegrament amb recursos ordinaris municipals.

El període de licitació del projecte s’allargarà fins al dia 11 d’octubre i l’adjudicació definitiva serà el dia 7 de novembre. Es preveu, doncs, que les obres puguin començar abans de finals d’any.

Podeu consultar l’anunci de licitació a aquest enllaç. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a