El Cap del Pla de Gironella decidirà on s’ubica la nova pista esportiva en una consulta el 5 i 6 de maig

20170426 Consulta

La consulta popular, organitzada per l’Ajuntament, permet que els veïns escullin entre la zona del Cementiri i la zona del carrer Cadí

L’Ajuntament de Gironella ha organitzat pels propers dies 5 i 6 de maig -divendres i dissabte vinent- una consulta popular que ha de permetre escollir l’emplaçament definitiu de la nova pista esportiva del barri. La votació és vinculant, i per tant el resultat s’aplicarà amb la major brevetat possible sigui quin sigui el resultat.

Les votacions tindran lloc al Local de l’Associació de Veïns del Cap del Pla (c/ Cadí, 32) de 16.30 h a 19.30 h divendres, i de les 9.30 h a les 13.30 h dissabte. Hi tenen dret a vot 421 persones, que són tots els empadronats al barri abans de 31 de desembre majors de 16 anys el dia d’inici de la consulta.

 

Què es decideix?

A la pregunta ‘Quina ubicació esculls per la pista esportiva al Cap del Pla’ els veïns podran optar entre l’emplaçament A –zona Cementiri- i l’emplaçament B –zona carrer Cadí-.

En el primer cas, es tracta d’un terreny municipal de 2.800 m2 i ja qualificat per construir-hi una pista esportiva. No cal esperar cap dia per iniciar la construcció, ni tampoc cap pagament addicional al pressupostat. Si és l’opció escollida, la setmana següent al resultat començarà la licitació d’obra.

En el segon cas, el terreny és de propietat privada i necessita dues condicions per fer-hi qualsevol actuació: arribar a un acord amb la propietat per cedir l’espai o un acord de compra d’aquest, amb un sobre cost per l’Ajuntament; i fer els canvis urbanístics necessaris per poder construir legalment la pista. Si aquesta opció és l’escollida, un cop assolides les dues condicions es començaria la licitació de l’obra.

 

La consulta

La convocatòria d’una consulta popular al Cap del Pla ha estat coordinada per una comissió mixta formada per l’equip de govern, l’oposició i dos representants de l’Associació de Veïns. Els membres d’aquesta comissió han validat el díptic que s’ha bustiat casa per casa, la butlleta i el conjunt del procés.

Per poder informar la ciutadania amb més detall i resoldre qualsevol dubte, s’ha organitzat un acte obert aquest divendres, dia 28 d’abril, a les 19.30 h.

Des de la comissió mixta es demana una bona implicació i participació dels veïns del barri perquè “és una actuació que s’ha demanat durant anys i, ara que es portarà a terme, es vol escoltar l’opinió de tots els qui en podran gaudir de forma directa”.

Podeu consultar el díptic clicant aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a