L’Ajuntament repara el sistema de clavegueram per millorar-ne el servei

obres clavegueram Gironella

Les millores afecten el carrer del Pont Vell i el carrer Verdaguer

El consistori gironellenc ha començat les obres per reparar part del clavegueram, tant al casc antic, com al centre del municipi, per a millorar les condicions del servei que s’ofereix als ciutadans.  

Carrer del Pont Vell

Arran de les fortes pluges dels últims mesos es van detectar deficiències en el sistema de clavegueram al casc antic. Després de realitzar una inspecció  per a identificar les incidències, l’Ajuntament n’ha estudiat els resultats i ha decidir reparar la part més afectada de la canonada principal, a l’alçada del carrer del Pont Vell amb la “plaça del blat de moro”.

 Aquesta actuació té un cost de 7.500€ que s’assumeixen íntegrament amb recursos ordinaris municipals.

Carrer Verdaguer

En aquest carrer s’ha decidit ampliar l’embornal per cobrir l’amplada del vial, i així assegurar que en dies de pluja el sistema de clavegueram absorbeixi tot el cabdal d’aigua. Les obres afecten al carrer Verdaguer amb l’encreuament a la Carretera de Casserres.

Per la primera tinent d’Alcalde i regidora d’Entorn Urbà, Obres i Serveis i Barris i Colònies, Sílvia Corbera, els treballs  donen resposta a les queixes dels veïns i signifiquen una millora substancial en l’abast de la xarxa de  clavegueram, especialmente en dies de pluja. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a