L’Ajuntament de Gironella licita les obres de reforma del Local del Blat

local blat gironella licitacio 

Està previst que les obres comencin a principis de setembre 

L’Ajuntament de Gironella ha publicat la licitació de les obres de condicionament del Local del Blat per adequar l’espai per a l’ús de teatre, i millorar-ne les instal·lacions d’electricitat i climatització. El valor estimat del contracte és de 347.315,01€, i es preveu que les obres comencin al setembre i durin un màxim de 5 mesos.

Aquesta reforma transformarà el Local del Blat en un espai escènic-musical ben equipat per la realització d’espectacles teatrals i musicals ja que s’adequarà l’escenari i es construirà una caixa escènica completa, amb maquinària escènica per a cortinatges, galeria de treball lateral, i talls i carrils motoritzats. A més, també s’instal·larà l’equipament d’il·luminació i àudio.

Lluís Vall, regidor de cultura, explica que aquestes obres permetran disposar d’un local amb molt bones condicions per dur a terme actuacions de teatre i música, i assegura que les entitats del municipi en sortiran beneficiades ja que el local “tindrà unes condicions d’equipament òptimes, i permetran destacar la posada en escena de festivals i actuacions”. Vall afegeix que durant aquesta legislatura s’ha treballat per oferir una “programació cultural constant” i que aquesta ha evidenciat que calia fer una inversió per poder-la continuar, ja que “les necessitats escèniques ho requerien, i també la resposta de la gent ha sigut molt positiva”.

La licitació, que va sortir publicada al BOPB i al perfil del contractant, contempla la substitució de l’escenari desmuntable actual per escenari d’obra, la implantació d’un sistema d’aire condicionat, la remodelació del sostre de la sala per guanyar més alçada, l’adequació del magatzem i el lavabo posterior a l’escenari i la construcció d’una sala de mòduls de control d’accessos, guarda-roba, bar i cabina de so i llum. A més, també es construirà una caixa escènica completa i s’hi instal·larà la infraestructura i l’equipament d’il·luminació i d’àudio.

Es pot consultar l’anunci de la licitació aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a