55 arquitectes faran els projectes finals de màster sobre les colònies industrials de Gironella

colonies

El patrimoni industrial de Gironella eix central del projecte de final del màster d'arquitectura d'ETSAV

Els estudiants del màster d’arquitectura de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV), vinculada a la UPC, seran els encarregats d’elaborar projectes que tenen com a eix central transformar l’entorn del riu Llobregat i patrimoni industrial de Gironella. Aquest projecte és fruit d’un acord de col·laboració entre el propi Ajuntament, la Diputació de Barcelona i l’ETSAV-UPC.

Els estudiants faran el primer contacte amb Gironella i l’entorn aquest dijous 27 de setembre, i està previst que al mes de novembre hi facin una estada per conèixer més a fons el municipi i les opinions dels qui viuen al poble. La idea és que puguin tenir a l’abast les normes urbanístiques, visitin els espais i alhora es familiaritzin amb tot l’entorn, i a partir d’aquí i durant un any i mig puguin elaborar els seus projectes finals de màster.

David Font, alcalde de Gironella, explica que aquesta és una oportunitat per disposar d’idees i projectes per seguir treballant en la recuperació del patrimoni industrial de la Vila i l’entorn del riu, i agraeix especialment a la gent de la Diputació de Barcelona i l’ETSAV que hagin escollit el municipi berguedà com a lloc de trobada dels estudiants del màster.  

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a