Gironella adapta 35 encreuaments de voreres per fer-los accessibles a vianants

0625 pavimentacio

Està previst que les obres s’acabin a principis d’agost

Aquest mes han començat les obres anuals de pavimentació i arranjament de carrers de Gironella per millorar la mobilitat i l’accessibilitat dels vianants, així com pacificar el trànsit de vehicles. Aquesta actuació, que afectarà 16.500m2 s’allargarà fins a principis del mes d’agost. 

Les obres contemplen l’adaptació de 70 passos de vianants, que milloraran l’accessibilitat de 35 encreuaments, la creació de 2 passos elevats, una vorera de connexió de Viladomiu Vell cap a l’antiga C-1411 (fins la futura via del Carrilet), una plataforma única al carrer Batlle Curtichs, l’ordenació de la circulació de la Plaça Padró i la pavimentació de diversos carrers del municipi.

Aquestes actuacions afectaran el carrer Batlle Curtichs, carrer Estació, carrer Mestre Font Parera, carrer Anselm Clavé, camí entre l’urbanització de Cal Ramons i Cal Pere Vell, la zona dels garatges de Viladomiu Vell, la Plaça del Padro, i diversos passos de vianants de tot el municipi. 

Les obres tenen un cost de 96.438,04€, dels quals 49.219,02€ estan subvencionats per l'IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energia) en marc del programa d'ajudes a projectes singulars d'entitats locals que afavoreixin el pas a una economia baixa en carboni en marc del programa operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020.

Aquestes obres se sumen a les actuacions que s’han implantat en els últims anys per millorar l’accessibilitat dels vianants, amb la creació d’un nou vial de sortida al barri de Cal Blau, la creació de plataformes úniques i passos de vianant elevats, entre altres.

IMG 8272

Imatge del cartell informatiu de l'actuació a l'entrada de l'Ajuntament de Gironella.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a