Gironella renova 11 parcs infantils municipals

0808 parcs infantils

Les actuacions permetran millorar la seguretat dels parcs infantils

Aquest estiu l’Ajuntament de Gironella ha iniciat la renovació dels parcs infantils municipals, tant de les superfícies com dels elements de joc, per millorar-ne la seguretat.

L’actuació inclou la renovació de 5 gronxadors, 7 tobogans, 9 elements amb molles, 1 escalada, i 2 tobogans + escalada, i la col·locació de 900m2 de cautxú. A més, a la plaça de l’Estació, es recupera un sorral, i s’hi instal·laran un total de 10 elements de joc. Part d’aquests elements van estar escollits pel Consell d’Infants del municipi, que van decidir incloure una tirolina, un gronxador niu, una piràmide d’escalada, un llit elàstic i un tobogan.

La renovació dels parcs serà progressiva, i està previst que s’allargui fins a finals de setembre. Divendres 9 d’agost s’obrirà el parc de la plaça de l’Església, i dijous 15 el de la plaça de l’Estació. Josep Camps, regidor de la Via Pública, explica que el projecte ja fa mesos que està en marxa, i destaca que permet millorar la seguretat dels parcs infantils i renovar alguns elements que presentaven desperfectes, responent així a algunes queixes i suggeriments dels gironellencs.

Les obres de millora afecten una superfície de més 900m2, inclouen el parc de Cap del Pla, la Font del Paco, Cal Blau, Pl. De l’Església, Font de l’ermita, Pl. De la Vinya, Cal Bassacs, Cal Ramons, Font dels Tórracs, Viladomiu Vell, Viladomiu Nou i Pl. De l’Estació. El pla de renovació dels parcs infantils era una de les grans inversions aprovades en el pressupost 2019, amb una partida de 108.900€.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a