L’Ajuntament de Gironella licita la renovació de la xarxa d’aigua del nucli històric

 

La preinscripció es farà online, i les places disponibles seran 35

L’Ajuntament de Gironella licita les obres de renovació de la xarxa d’aigües del carrer Olvan Alt, Roser i Pont Vell, al nucli històric per substituir els trams més antics de la xarxa, que son de fibrociment.

L’actuació se centrarà en renovar la xarxa d’aigua potable substituint la canonada general i els corresponents entroncaments fins al límit de la propietat privada o comptador d’aigua. Les obres també permetran solucionar un problema de clavegueram al carrer Pont Vell, i s’aprofitarà l’obertura de la rasa per arranjar l’avaria. Les obres afectaran un total de 438 metres lineals, i tindrà un cost de 118.237,28€, dels quals 45.000€ procedixen d'una subvenció de la Diputació de Barcelona, i 59.000€ de la Generalitat de Catalunya.

Josep Camps, regidor de Via pública, explica que la voluntat del consistori és anar renovant progressivament la xarxa d’aigües del municipi, i que en aquesta primera fase s’actuarà al nucli històric, una de les zones on la instal·lació es troba en pitjors condicions.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a