Finalitzen les obres del talús del passeig de Cal Metre

 

L'actuaciò millorarà la seguretat de la zona

Aquesta setmana han finalitzat les obres per consolidar el talús del passeig de Cal Metre per tal d’evitar esllavissades i garantir la seguretat de la zona. Les obres van començar a principis de mes i han tingut un cost de 57.000€, subvencionats per la Diputació de Barcelona.

L’actuació ha consistit en fer un sanejament manual del talús, esbrossant i eliminant les parts inestables. A més, s’ha instal·lat una malla electrosoldada i s’ha projectat formigó amb dosificació de ciments. També s’han ancorat algunes zones i s’han col·locat barres de ferro pintades de color per evitar l’impacte visual. A la zona més propera a la fàbrica de Cal Metre s’ha instal·lat una malla de triple torsió, filferro galvanitzat amb ancoratge de coronació de la malla i piquetes d’acer corrugat a la base del talús.

Arran de la construcció de l’ascensor, l’any 2015, es van detectar alguns problemes amb el talús i es van fer petites actuacions per millorar-ne les condicions. Amb el pas del temps el talús s’ha deteriorat i ara era necessària una actuació més tècnica i important.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a