1. Teresa
  2. Aportacions
  3. Diumenge, Octubre 23 2016, 03:56 PM
  4.  Subscriu-te via correu electrònic
A la carretera de Casserres a l'alçada de el bloc de pisos del Simon, quant anem a caminar, hem de passar per la carretera, la vorera esta plena de cotxes segons tinc entès la vorera és per als vianants, com és que a aquests cotxes no se'ls multi? Quan hi ha gent que va a comprar a deixar vida als comerços a donar vida al poble, a aquests se'ls multa en un tres i no res ,trobo molt normal que si un cotxe està mal estacionat se li multi però que hi hagi igualtat, que tots siguem iguals.
El mateix passa amb el tema de la normativa que té aquest poble és que tornant al d'abans les voreres són per els vianants, a l'avinguda Catalunya, ja 2 comerços un és l’Arpellot que treu les caixes de fruita al carrer, segons la normativa és il•legal, i també Gotim que també treu les taules i cadires al carrer, m’està molt be, si volen ampliar els seus negocis que posin la terrassa com els altres, però no a la vorera. Les voreres no són per a fer mes negoci són per als vianants.
Ajuntament de Gironella Resposta acceptada Pending Moderation
Benvolguda,

El mes de setembre vam iniciar una campanya informativa per denunciar els comportaments incívics de vehicles sobre la vorera i mal estacionats al mig de la via o en llocs prohibits. Una campanya que tant els agents locals com ciutadans anònims hi van col·laborar col·locant els díptics informatius a tots aquells vehicles mal estacionats. A partir d’octubre, s’ha passat novament a la sanció dels mateixos. I la nostra percepció és que ha millorat, malgrat no hem eliminat completament aquests vehicles sobre la vorera. Multes en aquest sentit se n’han posat. Durant l’últim trimestre del 2016, se n’han posat fins a 19 per estacionar sobre la vorera, el trimestre amb més sancions de totes. Potser no són suficients, però amb els efectius de què disposem intentem fer el millor possible la tasca de vigilància del municipi i alhora fer complir la normativa municipal.

En aquest sentit i referint-se a les voreres, l’ajuntament té autoritzats diferents comerços per la ocupació de voreres mitjançant taules i cadires o altres elements. Per fer-ho, paguen la corresponent taxa per ocupar la via pública. Tan sols els posem com a condició que han de garantir 1,5m d’espai lliure per passar els vianants.
Comentari
There are no comments made yet.
  • Pàgina :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.