1. ferran
  2. Aportacions
  3. Dijous, Juliol 30 2015, 07:36 PM
  4.  Subscriu-te via correu electrònic
Benvolguts, recentment he rebut una carta de la Diputació a instancia de l'Ajuntament. Per Taxa de gestió de residus comercials, 1ª fracció del 2015. De l'avinguda Catalunya 67 Baixos a nom de la meva dona. Ja que el negoci que s'ubica en dita dirección el vam traspasar a l'agost del 2014 i ja ens va pasar el mateix amb la segona fracció del 2014, i ja vam anar a l'Ajuntament a queixar-nos perque no tornés a pasar i ens vam dir que ja estava solucionat, es veu que no, em tornen a enviar la taxa i a més amb un ´recárrec de 8 €. Ara tindré que tornar a l'Ajuntament, m'enviaran a la Diputació, i a cobrar amb el propietari. Tot aixó m'ho podría haver estalviat si realment se m'ha(ués arreglat l'any passat. M'agradaria sapiguer a quin departamento m'haig de dirigir perque m'ho solucionin d'una vegada. Num 9150817-63116684 (03)
Ajuntament de Gironella Resposta acceptada Pending Moderation
Benvolgut Ferran,

Lamentem l'error adminstratiu. Procedim, internament des de l'ajuntament, a donar de baixa aquest rebut de la 1a fracció de la taxa d'escombraries 2015. I li demanem que no efectuï el pagament.

Paral·lelament, verifiquem el canvi de nom de l'activitat i procedirem a generar el rebut de la taxa a nom del nou propietari.

Disculpi les molèsties. Cordialment,
Comentari
There are no comments made yet.
  • Pàgina :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.