1. Jordi Valls
  2. Aportacions
  3. Divendres, Agost 07 2015, 04:01 PM
  4.  Subscriu-te via correu electrònic
Vaig compulsar del DNI a l'Ajuntament per un tràmit a Trànsit. Aquest me'l va retornar perquè no hi constava el nom i DNI
de la persona que signava. Vaig tornar a l'Ajuntament a fer el tràmit. La noia que m'atenia ho va consultar a la secretària i
se'n va negar. En van dir que no m'ho feien i que havia d'anar al notari. Un altre ajuntament me ho compulsat, sense posar-hi
cap problema.
Posteriorment vaig registrar una queixa a l'Ajuntament i no he rebut resposta.
ID Registre: E/000556-2015
Data i hora: 24/06/2015 17:07:58
Ajuntament de Gironella Resposta acceptada Pending Moderation
Benvolgut Jordi,

Revisarem la queixa entrada. I et donarem resposta al teu cas concret, si bé habitualment el procés de compulsa de documents és tal com el comentes (sense posar el DNI) i mai hem tingut cap incident. Però revisarem el cas concret, ho comentarem amb la funcionària i et donarem una resposta més concreta.

David Font i Simon
Alcalde
Comentari
There are no comments made yet.
Ajuntament de Gironella Resposta acceptada Pending Moderation
Benvolgut Jordi,

La gestió de la compulsa del document del DNI es va fer tenint en compte l’article 35.c) de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, normativa que regula la compulsa de documents entre d'altres,i estableix en el seu article 8 en relació amb l’aportació de còpies compulsades al procediment que:

- El segells o acreditació de compulsa expressarà la data en la que va ser practicada així com la identificació de l'òrgan i persona que expedeix la copia compulsada.

Per tant, respecte a la persona que expedeix la copia compulsada, només ha de ser identificada amb el seu càrrec funcional, però no es necessari el seu numero de DNI i així va procedir el funcionari de l'Ajuntament alhora de gestionar el tràmit.
Cordialment,

Mònica Flores i Morales
Regidora d'Administració General
Comentari
There are no comments made yet.
Jordi Valls Resposta acceptada Pending Moderation
Benvolguda Mònica,

Accepto les respostes i així tancar el tema, però considero il·lògic que dues administracions, Trànsit i Ajuntament, interpretin la llei de diferent manera. El perjudicat el ciutadà.

Gràcies per les respostes.

Jordi Valls
Comentari
There are no comments made yet.
  • Pàgina :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.