1. Lleí
  2. Aportacions
  3. Dilluns, Gener 25 2016, 07:01 AM
  4.  Subscriu-te via correu electrònic
Hola,
m'agradaria fer una queixa i/o rebre una explicació coherent del fet que durant tot el dia d'ahir (diumenge 24 de gener) els vilatans i turistes de Gironella vam haver de compartir els carrers amb la gran quantitat d'escombraries (cartrons, gots, vidres, ampolles, etc) que van deixar els assistents de la Festa Blanca celebrada al Magatzem del Blat la nit de dissabte 23 a diumenge 24.

A mi, i suposo que a la majoria de vilatans també, ens està molt bé que es facin aquest tipus de festes, tot i que sí que és cert que a la majoria ens agradaria que els assistents fossin una mica més civilitzats i tiressin les deixalles on toca. El que no em sembla tan bé és com un Ajuntament pot permetre que durant tot un dia aquestes deixalles estiguin al carrer a la vista de tothom. Penso que si l'Ajuntament és bo per donar el permís per fer la festa, també ho ha de ser per fer-se càrrec del què faci falta perquè quan els vilatans ens llevem ho trobem tot net com sempre. I si és diumenge i la brigada o el servei de neteja no treballa, doncs buscar alternatives, que estic convençut que n'hi ha.

Ahir feia pena passejar per Gironella, des de la Plaça de la Font del Paco fins a la Plaça de l'Estació on, us recordo, hi ha jocs per la canalla, i és precisament el diumenge quan aquests en fan més ús.

Bé, espero que s'hi faci alguna cosa al respecte i que per la propera festa ja estigui solucionat.

Moltes gràcies!

Lleí Viles
Adjunts
Ajuntament de Gironella Resposta acceptada Pending Moderation
Hola Lleí,

Primer de tot demanar-te disculpes, dir-te que des de la regidoria de Cultura, Festes i Patrimoni estem totalment d'acord amb la queixa que ens fas arribar.

En els últims temps, el model de festes a Gironella ha canviat, i molt, i mai fins ara ens havíem trobat que a les festes hi hagués tan incivisme com en les darreres ocasions.

Ahir, quan vam veure l'estat dels voltants del Local del Blat, vem adonar-nos que a partir d'ara s'haurà de buscar una solució de neteja inminent per garantir que l'endemà de la festa realitzada el poble quedi net i en bones condicoins per a tots els vilatans i vilatanes.

Per aquest motiu en prenem nota i a partir d'ara treballarem perquè no es tornin a repetir situacions com les que ens detalles en la teva aportació.

Des d'aquesta regidoria, doncs, n'assumim l'error i la culpa.


Atentament,

Lluís Vall i Carrillo
Comentari
There are no comments made yet.
Lleí Resposta acceptada Pending Moderation
Bon dia Lluís,
agraeixo les teves paraules i la voluntat de millorar la situació per les properes ocasions. Dos incisos només: no és només a mi a qui us heu de disculpar, sinó a tota la població de Gironella que en va patir les conseqüències, i penseu que això perjudica el turisme i dóna mala imatge a l'Ajuntament. Ja trobo bé les bones paraules i la bona voluntat, però si tal com dius des de l'Ajuntament ja es va veure com estaven els carrers el mateix matí de diumenge, trobo que hi va faltar una mica d'improvisació per arreglar-ho tot el mateix diumenge.

Per altra banda, avui dimarts al matí encara hi ha alguns llocs amb restes de brutícia de la festa. Els que he pogut constatar jo: la zona d'aparcaments del carrer Farguell i la zona de la llera del riu que hi ha entre les pedres de l'aparcament del Blat i el riu.

Gràcies!

Lleí Viles
Comentari
There are no comments made yet.
  • Pàgina :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.