Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/gironella.cat/httpdocs/plugins/system/helix/shortcodes/column.php on line 32

 

ZONES D'ESCALADA

Paret Rocòdrom Pl. Estació

El rocòdrom de la plaça de l'Estació està construït utilitzant un sistema únic al món, de manera que tot i ser artificial és molt difícil diferenciar-lo de la roca natural.Està pensat per iniciar-se a l'escalada i permet fer pràctiques de ràpel i altres maniobres amb cordes. També permet la pràctica de l'anomenat boulder.

Paret d’escalada Font del Balç

A la Font del Balç de Gironella trobem equipades amb preses artificials 6 vies d'escalada amb dificultats que oscil·len entre el V+ i el 6c. És una zona de dificultat més elevada que el rocòdrom de la plaça de l'Estació. Es troba situat a uns 50 metres del berenador/restaurant de la Font del Balç, en un lloc molt ombrívol ideal per a practicar l'escalada durant els mesos d'estiu.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a