MANTENIMENT DE LA VIA PÚBLICA

Dins el mateniment de la via pública s'hi inclouen les tasques que normalment desenvolupa la brigada municipal com el manteniment del clavegueram, les voreres i el mobiliari urbà (bancs, parcs infantils i papereres). També s'hi troba el servei de jardineria, la neteja viària i la recollida de deixalles.

Plaça de la Vila, 13 08680 Gironella 93 825 00 33 De les 7:30h a les 14:30h Carles Jabardo Tècnic municipal Francesc Moreno Encarregat de la Brigada Municipal
Espai accessible

ÀMBITS D'ACTUACIÓ I SERVEIS

 

BRIGADA MUNICIPAL

Realitza serveis de manteniment a tot el poble, tant a la via pública com a edificis municipals. El cap de la brigada és Francesc Moreno i el tècnic responsable Carles Jabardo.

 

SERVEI DE JARDINERIA

Alpex Jardí és l'empresa externa contractada per l'Ajuntament que realitza el manteniment de parcs i jardins i places del municipi. També fa el manteniment de la piscina municipal i la poda dels arbres.

 

SERVEI DE NETEJA VIÀRIA I RECOLLIDA DE DEIXALLES

Transvinyots és l’empresa responsable de la neteja viària i de la recollida de deixalles i de residus orgànics.

 

PROGRAMES

Tots els serveis segueixen una programació per tal que les diferents zones de la vila tinguin tots els espais en bones condicions i es programen les actuacions a realitzar de forma setmanal. Alhora també es facilita el material necessari per a les divereses activitats que es realitzen a Gironella.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a