L’Ajuntament de Gironella participa al programa Pràctium Odisseu

S’ofereixen dos llocs de pràctiques per estudiants de grau o màster

L’Ajuntament de Gironella participa, per quart any consecutiu, al Pràcticum Odisseu, un programa per incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques remunerades a les empreses i administracions situades en municipis rurals, per promoure la competitivitat empresarial i el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals.

L’Ajuntament ofereix dos llocs de pràctiques, un per a la dinamització d’activitats esportives i de suport en la planificació d’aquestes, i un de pràctiques en l’àrea de comunicació. La data d’incorporació prevista és el 25 de juny i la durada de les pràctiques és de 300 hores.

La convocatòria va adreçada a estudiants de grau o màster d’una universitat del sistema universitari de Catalunya i hagin superat mínim el 50% dels crèdits de la titulació, en el cas dels estudis de grau, en el moment de sol·licitar les pràctiques. La sol·licitud s’ha de presentar a través de la pàgina web de Pràcticum Odisseu i s’hi ha d’adjuntar la candidatura, l’expedient acadèmic actualitzat, el currículum i la llista de priorització de les ofertes.

Aina Alarcón, regidora de Joventut, explica que aquest programa permet reforçar l’equip de treball de l’Ajuntament durant el període de vacances, apropar l’administració als joves, i oferir oportunitats de treball que permeten millorar l’ocupabilitat dels estudiants un cop s’incorporen al món laboral. Les ofertes es poden presentar fins el 9 d’abril a través d’aquesta pàgina web.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a