L’Ajuntament de Gironella revalida el Segell Infoparticipa

El consistori l’ha aconseguit per desè any consecutiu

 L’Ajuntament de Gironella ha aconseguit per desè any consecutiu el Segell Infoparticipa, una certificació atorgada pel Grup d’Investigació ComSet de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el 85% dels indicadors.

El segell Infoparticipa és una certificació que es concedeix a les webs i altres iniciatives digitals que promouen la participació ciutadana, la transparència i la rendició de comptes. Aquest segell és un reconeixement que es dóna a les plataformes digitals que ofereixen informació fiable, accessible i transparent sobre temes d'interès públic, com ara processos electorals, polítiques públiques, etc. El segell té com a objectiu fomentar la confiança dels ciutadans en les iniciatives digitals i en les institucions que les promouen, destacant aquelles que treballen per garantir la qualitat de la informació i la participació ciutadana en els assumptes públics.

Enguany s’han mantingut els 52 indicadors, en forma de pregunta, organitzats en dos grans grups: transparència de la corporació i informació per a la participació.  Els criteris per avaluar cada indicador es basen en la informació, temàtica, contingut, comprensió i representació gràfica, i la ubicació o espai de la web on ha d’aparèixer.

L’entrega del segell s'ha celebrat aquesta tarda a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a