La piscina de Gironella finalitza la temporada amb més de 24.000 entrades validades

0913 tancament piscina gironella 

La temporada va finalitzar diumenge 12 de setembre

Aquest cap de setmana la piscina municipal de Gironella va finalitzar la temporada d’estiu amb més de 2.600 usuaris registrats, i un total de 24.323 entrades a l’equipament.

La piscina va obrir les portes el 19 de juny adaptant-se a les mesures Covid-19 vigents en aquell moment, i amb un aforament màxim de 750 persones a la zona de gespa. Miquel Serra, regidor d’esports, valora molt positivament la temporada, i destaca que s’han validat 5.000 entrades més que l’any anterior.

“S’ha registrat una mitjana de 282 entrades a la piscina per dia, amb una punta màxima de 726 persones diumenge 15 d’agost, en plena onada de calor”, explica Serra, i agraeix la confiança i col·laboració de tothom per fer de la piscina un lloc segur.

El regidor explica que s’ha enviat una enquesta de satisfacció a les persones usuàries de la piscina que servirà per preparar la propera temporada de piscina i seguir millorant els serveis que s’ofereixen.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a