L’Ajuntament de Gironella posa en marxa el projecte “Movem el cos per cuidar la ment”

 cromo ajuntament

El projecte està destinat a persones que conviuen amb dificultats relacionades amb la salut mental per a la millora del seu benestar i una millor qualitat de vida

L’Ajuntament de Gironella inicia el projecte “Movem el cos per cuidar la ment”, una iniciativa innovadora que pretén cuidar la salut mental a través de l’expressió corporal i artística potenciant les eines i els recursos individuals que ens produeixen benestar per tal de fer front als reptes que planteja la vida quotidiana.

El projecte té una durada de 3 mesos i es fan sessions d’una hora i mitja a la setmana al Casal Cívic La Llar. Aquest espai pretén oferir el moviment expressiu com a vehicle per connectar amb el cos i així poder alliberar la ment, generant un espai a través del treball corporal i les arts per vincular les persones i desenvolupar habilitats que millorin el seu benestar físic, emocional, mental i comunitari.

Teresa Terricabres, regidora de Drets socials i Ciutadania, explica que el consistori aposta per projectes que tinguin com a base el benestar de la població,i per tant, també la salut. “Enguany hem treballat per fer costat a la salut mental i emocional amb aquest projecte” diu la regidora, que afegeix que el treball transversal que es fa amb totes les àrees permet que Gironella pugui gaudir tot l’any d’activitats pel benestar físic, mental, emocional i social com ara el Projecte Health-G!, la finestra oberta a la saviesa o el Culturitza’t. Aquest projecta compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. 

 

diba transparent

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a