Gironella es bolca en La Marató de TV3 amb diferents activitats

marato web

La 25a edició es dedica a la recerca de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. L’Ajuntament organitzarà un acte cultural gratuït per agrair la participació dels voluntaris

Gironella és, com en les edicions anteriors, un dels centenars de municipis catalans que es mobilitzen i organitzen activitats per col·laborar amb La Marató de TV3. Enguany se celebra la 25a edició del programa, que es farà el diumenge 18 de desembre i estarà presentat pels periodistes Helena Garcia Melero i Ramon Pellicer. Els fons obtinguts permetran sensibilitzar i donar un important impuls econòmic a la recerca en l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Al nostre municipi, les activitats van començar el passat dia 7 de desembre amb un berenar solidari organitzat per l’Escola Sant Marc i l’AMPA al pati de l’escola. Aquest dijous, dia 15, hi haurà la segona de les activitats: a les 5 de la tarda el Local del Blat acollirà un ball amb Joan Vilandeny que anirà acompanyat d’una xocolatada. En aquest cas, l’activitat l’organitzarà la Fundació Residència Sant Roc.

L’endemà mateix, el divendres dia 16, tindrà lloc el berenar solidari al pati de l’Escola Gironella, organitzat per l’escola i l’AMPA del centre a 2/4 de 5 de la tarda. A les 5, l’escola FEDAC Gironella oferirà una cantada de nadales i mercat solidari al c/Balmes amb Avinguda Catalunya, organitzat per l’escola i l’AMPA.

Per altra banda, fins el dia 23 de desembre es pot participar a la llumeneta solidària amb sorteig d’una panera educativa organitzada per l’AMPA de la Llar d’infants l’Estel. La participació té un preu de 3 euros.

Regalem cultura

L’última de les activitats previstes serà el mateix dia del programa televisiu, diumenge dia 18 de desembre, al Local del Blat, i consistirà en un espectacle familiar titulat “Un conte màgic”, amb Toni Ortiz i Lluís Pinyot.

Aquesta iniciativa respon a la moció aprovada durant el Ple d’octubre en suport als 25 anys de La Marató de TV3, que incorporava el compromís municipal de sumar-se a la campanya “Regalem Cultura”. L’objectiu és agrair, a través d’invitacions en actes culturals organitzats pel mateix ajuntament, la participació als ciutadans voluntaris i a les entitats que prenen part en l’organització dels diferents actes de La Marató. 

Durant aquest acte es mostrarà el comptador amb la quantitat de diners recaptats al llarg de totes les activitats previstes al municipi. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a