Les Gangues a la Fresca ompliran els carrers de comerç

2202 gangues congelades

Dissabte 27 a partir de les 20.00h els comerços sortiran al carrer

Aquest dissabte a partir de les 8 del vespre Gironella viurà una nova edició de les Gangues a la Fresca, la festa anual de l’Associació de Comerciants de Gironella per premiar la fidelitat dels seus clients i, aprofitant que la comarca hi ha molts visitants de vacances, donar a conèixer els seus establiment.

La festa començarà a les 20:00 h i durarà fins les 02:00 h. Al llarg d'aquestes hores, el visitant podrà gaudir de les ofertes dels comerços, que aprofitant les rebaixes trauran totes les gangues al carrer, d’actuacions musicals, de tasts de productes locals i de jocs per a als més petits. Una de les novetats d’aquesta d’enguany és la Tómbola, on tots els participants podran optar a un premi.

Com s’ha fet en les edicions anteriors, els visitants de les Gangues també podran participar en dos sortejos que aniran a càrrec de l’Associació de Comerciants de Gironella. El primer serà un val de 200 € que el guanyador/a haurà de gastar amb el temps màxim d’una hora; i el segon, un lot de productes que han obsequiat les botigues col·laboradores.

Per poder-hi participar, el públic haurà de dirigir-se a qualsevol dels comerços col·laboradors i demanar el Passaport, que s’haurà d’omplir durant el dia amb 3 compres superiors a 5 € en tres comerços diferents, i després dipositar-lo a l’urna instal·lada al Garatge PaQ “0”. 

Es pot consultar el programa a través d'aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a