Un vídeo promocional de Gironella recull els esdeveniments més assenyalats de l'any al municipi

video promocio web

Les imatges, amb plans espectaculars del poble a vista de dron, es van poder veure per la televisió durant la nit de Cap d’Any

Els telespectadors de les televisions de La Xarxa van poder veure durant la nit de Cap d’Any un espectacular vídeo promocional de Gironella que recull els paisatges més emblemàtics del municipi i els esdeveniments més destacats que hi tenen lloc durant l’any.

L’alcalde de Gironella, David Font, explica que la voluntat del vídeo és “mostrar Gironella com un poble viu, ric en cultura, festes, patrimoni i comerç”. “És una carta de presentació al visitant, hi recollim tot el que fem durant l’any”, assegura. Per l’Alcalde, aquest és un pas més en la promoció del municipi a través de continguts audiovisuals que mostrin tot el seu potencial, com l’espot que va presentar l’Ajuntament per la campanya de Nadal, o el que va servir per promocionar “L’11 de setembre i Gironella”.

La promoció del vídeo es centrarà en les xarxes socials i els canals habituals de l’Ajuntament i de totes aquelles persones que el comparteixin, i no es descarta que s’utilitzi en accions promocionals o es difongui per televisió per motius o esdeveniments puntuals.

Festes i llocs emblemàtics

Concretament, durant prop de dos minuts i mig es mostren imatges de la cavalcada de reis, la celebració del carnestoltes, la Fira de Sant Josep, la Festa Major, la representació de “L’11 de setembre i Gironella”, i la Fira de la Puríssima. Pel que fa als espais, l’espectador hi pot reconèixer l’església de Santa Eulàlia, el casc antic, el nucli i la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, la Torre de l’Amo Viladomiu vell, l’església de Sant Marc, i la Torre de l’Amo i la fàbrica de Cal Bassacs, a part d’espectaculars vistes de dron de tot el municipi. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a